Är jag rätt fotograf för er?


  • Ja, om ni tycker om en person som tycker om att lära känna er, som vill veta allt om hur jag kan göra er dag unik. Jag har en ganska anmärkningsvärd förmåga att kunna anpassa mig efter hur ni är som personer. Till mig får man komma precis som man är. Jag kan lika gärna var helt i gasen eller totalt laid back beroende på hur ni är och hur situationen ser ut. Busighet, godismutor och väskor med överraskningar kan behövas till de små. I vissa fall kan bus behöva ersättas med lugn och lite småprat. Oavsett så försöker jag göra allt för vår stund tillsammans ska bli avslappnad, rolig och med magiskt resultat!


  • Jag är en 40 år gammal mamma, fru, syster, dotter, svägerska, hundpassare, etolog, sepsis- och depressionöverlevare, fd. statstjänsteman samt utbildad i klarspråk och i motiverande samtal. Så jag har en del med mig som kan hjälpa till att hantera alla slags småfolk, och nervösa känslor :)


  • Tycker om att träna på gym och att vinterbada. På gymmet är jag gärna själv med hög musik i öronen (allt från disney till rock). Vinterbadar gör jag dock gärna i sällskap med en bästis.


  • Har studerat fotografi vid HDKValand, Göteborgs universitet både 2022 och 2023 samt flertalet folkhögskolor.

Låt oss höras!


Yes, vad oerhört ärad jag är över att du funderar eller har bestämt dig för att anlita mig som din fotograf!

Jag spammar inte, utan skickar bland annat information om erbjudanden, fina fotoplatser på Tjörn och tips på vad du kan göra med dina bilder.

Om du vill skicka med någon bilaga eller liknande går det också att mejla direkt till fotograf@helenljungdahl.se