-Er företagsfotograf Tjörn/Göteborg/Bohuslän-

Låt mig fånga detaljerna för att visa helhetenVälkommen, jag är helen

Företagsfotograf Västkusten, Tjörn, Göteborg

Jag är utbildad fotograf och coach inom motiverande samtal. Det innebär att jag har en god kommunikativ förmåga & att på djupet förstå vad ert behov är. Behöver ni nya bilder på era anställda? En bildbank till era sociala medier? Föreviga ett event? Eller kanske personal branding för att stärka ert varumärke? Då har ni kommit rätt! Jag hjälper er med allt detta. Det går att anlita mig för enstaka tillfällen för att t.ex. fota personal, produkter eller för löpande uppdrag med bilder till era sociala kanaler.

Bilder med rätt känsla

Vilka är ni som företag? Vilka är era kunder? Vad har ni för tonalitet i er kommunikation? Ni känner säkert igen frågorna. Som företagsfotograf tar jag mig tiden att förstå ert varumärke för att stärka helheten i er kommunikation.


Undersökningar visat att man har max några sekunder på sig att fånga intresset hos personer som tittar in på ens hemsida eller sociala medier. Berättande, kvalitativa bilder fångar intresset och får människor att stanna kvar hos er. Och i dagens enorma flöde och med stor konkurrens är detta viktigare än någonsin. Bra bilder ökar helt enkelt er försäljning!


För ett företag är det så oerhört viktigt att ha bilder utåt till sina kunder - en bild säger mer än tusen ord sägs det ju! Porträtt på de personer som representerar tjänsten/produkten skapar trygghet och förtroende. Bilder på personalen för ett lekland bör väl ändå vara en annan känsla i än för ett försäkringsbolag? Jag hjälper er kommunicera med bild!

Omdömen

Skapa Café & Inredning

Detaljbild på inredning

Helen har tagit bilder för vår hemsida. Hon har skickligt fångat rätt tonalitet i bilderna som reflekterar vårt varumärke. Väldigt nöjd!

för alla företag på västkusten

Ung kvinna poserar ute i solnedgång i vinterlandskap. Cv-bild.

Små som stora företag- alla behöver personlig touch

Med små och enkla medel kan jag hjälpa er att skapa värdefullt & personligt content. Ni behöver ingen avancerad lokal eller fancy bakgrund. Jag löser det mesta med hjälp av exempelvis en duk eller enkel vägg. Jag har utrustning för att hantera svårare ljussituationer och kreativitet för att få bilder med variation.

Porträtt


Produkt


Miljö

Hur det går till

Sheasmör och blacksoap produktbilder

I. Boka

Börja med att skicka in er förfrågan i formuläret nedan. Sedan hörs vi av och bokar in en möte där ni får berätta om ert företag, varumärke och behov.


Jag förbereder att avtal för er att godkänna där jag även har specificerat det upplägg som vi planerat fram tillsammans.

II. Fotografering

Innan er fotografering sker kommer vi ha haft planeringsmöte och avstämning så att ni har all information ni behöver och alla är med på samma båt. När fotograferingen sker kommer vi ha en härlig stund ihop.

III. Leverans

Bilderna levereras redigerade och anpassade för både framkallning/tryck och digitala medier. Jag har möjlighet att SEO-optimera bilderna med era utvalda sökord. Bilderna levereras i ett online-galleri via Pixieset där jag kommer spara galleriet som backup i ett år. Ni kommer ha fri användningsrätt och får därmed använda bilderna i alla er kanaler (däremot inte sälja dem vidare).

Ta kontakt


Fyll i formuläret nedan eller mejla på fotograf@helenljungdahl.se. Beskriv vad ni behöver hjälp med så hör jag av mig för att boka in ett möte! Jag ser jättemycket fram emot att höra av från er!