-Er företagsfotograf Tjörn/Göteborg/Bohuslän-

Låt mig fånga detaljerna för att visa helhetenVälkommen, jag är helen

Företagsfotograf Västkusten, Tjörn, Göteborg

Jag är utbildad fotograf och coach inom motiverande samtal. Det innebär att jag har en god kommunikativ förmåga & att på djupet förstå vad ert behov är. Behöver ni nya bilder på era anställda? En bildbank till era sociala medier? Föreviga ett event? Eller kanske personal branding för att stärka ert varumärke? Då har ni kommit rätt! Jag hjälper er med allt detta. Det går att anlita mig för enstaka tillfällen för att t.ex. fota personal, produkter eller för löpande uppdrag med bilder till era sociala kanaler.

Vilka är ni som företag? Vilka är era kunder? Vad har ni för tonalitet i er kommunikation? Ni känner säkert igen frågorna. Som företagsfotograf tar jag mig tiden att förstå ert varumärke för att stärka helheten i er kommunikation.


Undersökningar visat att man har max några sekunder på sig att fånga intresset hos personer som tittar in på ens hemsida eller sociala medier. Berättande, kvalitativa bilder fångar intresset och får människor att stanna kvar hos er. Och i dagens enorma flöde och med stor konkurrens är detta viktigare än någonsin. Bra bilder ökar helt enkelt er försäljning!


För ett företag är det så oerhört viktigt att ha bilder utåt till sina kunder - en bild säger mer än tusen ord sägs det ju! Porträtt på de personer som representerar tjänsten/produkten skapar trygghet och förtroende. Bilder på personalen för ett lekland bör väl ändå vara en annan känsla i än för ett försäkringsbolag? Jag hjälper er kommunicera med bild!

Omdömen

Helen har tagit bilder för vår hemsida. Hon har skickligt fångat rätt tonalitet i bilderna som reflekterar vårt varumärke. Väldigt nöjd!

Skapa Café & Inredning

Detaljbild på inredning
Porträtt
01 / 11

Produkt
01 / 11

Miljö
01 / 12

Ta kontakt


Fyll i formuläret nedan eller mejla på fotograf@helenljungdahl.se. Beskriv vad ni behöver hjälp med så hör jag av mig!