Gravidfotografering

Undret under hjärtat


Ta kontakt

-Din gravidfotograf Tjörn/Göteborg/ Bohuslän-


Graviditeten kan ju vara alltifrån vidrig till fullkomligt ljuvlig. Från att undra hur det är möjligt att må så dåligt till att känna sig som en skinande gudinna. Oavsett vilket stadie du befinner dig, oavsett hur du mår i din graviditet så kan jag lova dig att du kommer inte ångra att du förevigade stunden!


Själv var jag en av dem som mådde som en påse sopor under båda mina graviditeter och kände mig kanske inte alltid vackrast på jorden. Men tänk vad jag ångrar att jag inte unnade mig en fotografering ändå. Det hade varit helt underbart att få titta tillbaka på nu när barnen är ganska stora, En investering både för mig själv då och för framtiden.


Jag månar om att fotograferingen ska kännas bra för dig. Vi utgår helt från dina förutsättningar när vi väljer plats, hur länge vi håller på och vilka poseringar som är möjliga. Vi kommer ha en väldigt härlig stund tillsammans!

Miljöerna


Du får komma med önskemål om vilka miljöer du älskar mest. Jag väljer noggrant ut fantastiska plaster som ska tillgodose dina önskemål samtidigt som de är vackra att fotas i. Skog, tjärn, sjö, hav, strand, klippor, bryggor, sjöbodar, vass, tunnlar- ja det mesta går att ordna :)

Kläderna


Tillsammans kommer vi fram till vad du trivs i och vad som passar bra på bild. Jag har en liten lånegarderob med ett par härliga bohemiska plagg.

01 / 05

Tillval


Det går också att välja till att fotas med en helt fantastisk påfågelsoffa och/eller blomsterkrans. Mer information om detta kommer :)

01 / 06

Vem är du som bor i mitt inre

Vem är du som jag känner så väl

Mitt barn - javisst

Men jag längtar att känna

Din personlighet och själ.


Vem är du som bökar och buffar

Vem är du som lever i magen min

Mitt barn - javisst

Men jag längtar att känna

Beröringen och doften som är bara din.


Vem är du som lever i mig

Mitt barn - javisst

Men jag längtar att visa

Hur mycket jag älskar dig.


~Monika Bergh~


Se mer foton