Julkortsfotografering

Göteborg / Västkusten / Tjörn

Dags att skapa juliga minnen till hela släkten


Julfoto för familjen 🖤


Jag har fått flera frågor ifall det blir någon julkortsfotografering i år. Och ja, absolut - nu är jag och min studio redo för detta!


Temat för i år är gammeldags (tänk er Barnen i Bullerbyn firar jul) med en liten dos magi. Tonerna går i rost & dovt guld.


Jag kommer börja med ha ett tillfälle i höst (5 november). Ni kan välja ifall bara barnen ska fotas, om hela familjen ska vara med eller om det är husdjuret som ska förevigas på julkortet.


Vad som ingår


🤎 15 minuters fotografering


🤎 Personligt online- galleri med ca 8 kärleksfullt redigerade bilder att göra ert urval ifrån


🤎 3 högupplösta digitala bilder


🤎 Möjlighet att köpa till fler bilder till förmånligt pris


🤎 Fotograferingsguide med tips inför detta unika tillfälle, t.ex. klädval och hur ni kan förbereda er


🤎 Lån av rekvisita


🤎 Juligt dekorerad miljö, unikt för denna minisession


🤎 Fika på plats


🤎 Julstämning så att det står härliga till!1500 krBokning


För att boka en tid- klicka er in på bokningssidan (på en knapp här på sidan där det står BOKA HÄR) och fyll i formuläret. Därefter får ni en bekräftelse på att ni bokat och en faktura på beloppet med 7 dagars betalningsvillkor. Ni får också en guide med lite matnyttig information inför er fotografering.


Kläder


💫 Fina kläder som passar till temat kan vara kläder som går ton i ton med rekvisitan och miljön, som t.ex. olika bruna, beiga och sandiga nyanser. Det är också fint att bryta av med strakare nyanser som vinrött, marinblått och djupgrönt.


💫 En mysig tomteluva finns att låna på plats, ta gärna med er fler om ni vill att alla på bilden ska ha luva. Annars kan en mysig "gubbkeps" eller basker också vara jättefint.


💫 Lager på lager och struktur (t.ex. manchester, linne osv.) på kläderna är jättefint på bild. Vad som inte passar lika bra är kraftiga mönster (smårutigt eller småblommigt kan dock vara fint). Och värsta någonsin- undvik allt som har med tryck att göra (t.ex. disneyfigurer osv.) 😁När?


Fotograferingen kommer att ske:🎄5 november (mellan kl. 14-17)


Vem är jag?  • Jag är en 40 år gammal mamma, fru, syster, dotter, svägerska, hundpassare, etolog, sepsis- och depressionöverlevare, fd. statstjänsteman samt utbildad i klarspråk och i motiverande samtal. Så jag har en del med mig som kan hjälpa till att hantera alla slags småfolk, och nervösa känslor :)

  • Till mig får man komma precis som man är. Jag kan lika gärna var helt i gasen eller totalt laid back beroende på hur ni är och hur situationen ser ut. Busighet, godismutor och väskor med överraskningar kan behövas till de små. I vissa fall kan bus behöva ersättas med lugn och lite småprat. Oavsett så försöker jag göra allt för vår stund tillsammans ska bli avslappnad, rolig och med magiskt resultat!


  • Tycker om att träna på gym och att vinterbada. På gymmet är jag gärna själv med hög musik i öronen (allt från disney till rock). Vinterbadar gör jag dock gärna i sällskap med en bästis.


  • Har studerat fotografi vid olika instanser sen januari 2022, bland annat på HDK Valand där jag är tillbaka för en ny kurs.

Praktiska detaljer
  • Fri avbokning fram till 48 h före avbokad tid, därefter blir bokningsavgiften till ett presentkort.
  • 5 personer/ bokning - är ni fler än så kan ni boka två tider i följd för att vi ska hinna med. Då får ni även fler bilder.
  • Kom med fördel senast 5 minuter före bokad tid, blir ni försenade kan jag inte erbjuda en ny tid.
  • Faktura skickas dagen efter bokning med 7 dagars betalningsvillkor.


FAQ

Vad gör vi om vi blir sjuka?

Det är fri avbokning fram till 48 h innan fotograferingsdagen. Efter det så förvandlas bokningsavgiften till ett presentkort som kan användas på en valfri fotografering.

Hur många får vi vara?

Jag kan fota max 5 personer på en sådan här minisession :) Om ni är fler kan ni boka två tider i följd för att vi ska hinna med. Då får ni såklart 6 bilder med möjlighet att köpa till fler till förmånligt pris.

Har du några kläder att låna ut?

Jag har lite kläder i olika storlekar och lite halsdukar och sjalar som kan lånas på plats. Bäst är om vi för en diskussion innan fotograferingen ifall ni är osäkra på vad ni ska ha på er.