Pirret i magen


De där sista skälvande timmarna innan bröllopet ska äga rum. Du kanske är hos frisören eller gör dig iordning hemma, kanske är du i festlokalen och stressar med det sista (förhoppningsvis inte!). Oavsett vad gissar jag på att fjärilarna studsar i magen och pulsen är lite högre än vanligt.


Idag är det 17 år sedan jag & maken gifte oss. Jag var 20 min sen till kyrkan för att frisören var så långsam. Jag försökte jäkta på honom men han bara skrattade 😅 Jag hade så mycket nerver och kom inte ihåg alls vad jag skulle göra framme vid altaret i kyrkan 🤣 Men när vigseln var över släppte all nervositet och jag bara njöööt. Åkte häst och vagn ner till havet för att fotograferas. Jag var så kär och lugn. Fotografen stressade säkert som en dåre för vi hade avsatt alldeles för lite tid till fotograferingen. Lite småmissar gjordes (klänningen låg inte rätt osv) men jag minns framförallt vilken härlig stund vi hade- jag och min då alldeles nyblivna man ❤️


Och så ska det bli för er också- oavsett vad för stress och jäkt som varit innan så har vi en härlig och kärleksfull stund tillsammans där fokus får ligga på bara er och er kärlek. Kan det bli finare? Jag rekommenderar dock att avsätta minst en timme till porträttfotografering så att vi hinner få alla de ljuvliga bilderna med de genuina känslorna som vi vill ha.