Mina 5 bästa tips för en lyckad bröllopsdag!


1. Delegera- till släkt, familj och annat löst folk du ser sitta sysslolösa 😁 För ni kommer ha tillräckligt att göra ändå. Våga släppa lite på kontrollen.


2. Ha toastmasters ni litar på och som inte är rädda för att slita (det är MYCKET jobb). Enligt min erfarenhet så ta inte de ni tror kommer vara roligast- ta de som kommer jobbar hårdast för er skull. Vet att jag fick rycka in på ett bröllop då toastmastrarna bara flamsade bort all förarbete (som t.ex. bröllopshäftet).


3. Gör bröllopet personligt- vad är det som berättar om er? Är det att ni älskar Sagan om Ringen- ha med någon symbol därifrån som återkommer på flera ställen. Älskar ni att resa till strandländer- gör en filmhörna med Robinsontema där gästerna får filma sig själva och sina bekännelser.


4. Packa matsäck på själva dagen för bröllopet! För det är låååång tid mellan lunch och middag denna dag vanligtvis. Håll sockret jämnt och humöret uppe😅 Ladda med pannkakor, smoothies, smörgåsar osv (ha med något att skydda klänningen med också).5. Anlita en fotograf! (Nu blev du chockad va?) För vad är det som finns kvar för alltid när bröllopsdagen är över…? Eh, jag behöver inte ens säga det, eller hur? 🤣 Det finns flera saker jag önskar vi hade gjort annorlunda på vår bröllopsdag (får nog bli ett eget inlägg) men att vi anlitade en fotograf ångrar jag inte en sekund. Professionella bilder går inte att jämföra mot de bilder bröllopsgästerna tar.