Träning

-En biff kommer lastad-


Träning är till för alla!


Jag önskar så att alla skulle känna sig bekväma och trygga med att gå till gymmet med den enda oron över hur en skulle orka ta sig hem igen :) Jag förstår att så inte är fallet, jag var själv en av dem som drog mig länge för att gå och träna. Kommer folk att titta på mig? Det är säkert bara vältränade kroppsbyggare där osv. Men vet du vad?! Det var människor av precis alla typer som var där och tränade. Unga, gamla, mellangamla (jag), vältränade, nybörjare etc. Mitt tips är att stoppa in musik i öronen och bara kör! Då lyckades i alla fall jag stänga av tankar om att vara betraktad (vilket en i princip aldrig är ändå- alla är där för att köra sin egen grej :))


Jag är medveten om att bilderna här nedan inte riktigt visar på mångfalden som finns på gymmet. Jag tror helt enkelt det beror på att ingen annan riktigt vågat ställa upp. Men det behövs! Vi behöver visa att alla tränar. Så oavsett om du är muskulös, stor, liten, rund, nätt- så hör av dig till mig om du vill ha snygga bilder på när du tränar (eller bara poserar i en träningslokal :))!


Madde

"I may not be there yet, but I´m closer than I was yesterday".


Se mer foton