Hej, jag är Helen Ljungdahl.


  • Hos mig erbjuds du en fotografering antingen ute i vår vackra bohuslänska natur eller i min enkla, stilrena studio. Utomhusplatserna är noggrant utvalda och under en fotosession anpassar jag mig efter er! Busighet, godismutor och väskor med överraskningar kan behövas till de små. I vissa fall kan bus behöva ersättas med lugn och lite småprat. Oavsett så försöker jag göra allt för vår stund tillsammans ska bli avslappnad, rolig och med magiskt resultat!


  • Jag är snart 40 år gammal och jag är mamma, fru, syster, dotter, svägerska, hundpassare, etolog, sepsisöverlevare, fd. statstjänsteman samt utbildad i klarspråk och i motiverande samtal. Så jag har en del med mig som kan hjälpa till att hantera alla slags småfolk, busdjur och nervösa känslor :)


  • Tycker om att träna på gym och att vinterbada. På gymmet är jag gärna själv med hög musik i öronen (allt från disney till rock). Vinterbadar gör jag dock gärna i sällskap med en bästis.


  • Har studerat fotografi vid HDKValand, Göteborgs universitet samt Bäckedals folkhögskola under 2022. Studerar även för tillfället Berättande fotografi vid Hellidens folkhögskola.