Hur funkar det?


TA KONTAKT 

Du tar kontakt med mig och vi bokar in en tid (och en back-up tid om inte vädret är med oss) och pratar lite om hur fotograferingen ska gå till. T.ex. vad du ska ha på dig, vart vi ska fota och om du vill ha någon rekvisita.


BOKA

För att helt boka tiden så betalar du fakturan för bokningsavgiften (950 kr) som dras av från den totala kostnaden.


PLANERINGSMÖTE

Vi träffas eller pratas vid digitalt via mejl eller telefon, helt vad som passar dig bäst. Alla älskar inte att prata i telefon- jag förstår dig! :) Jag skickar även den fullständiga prislistan över alla produkter.


FOTOGRAFERING 

Fotograferingen sker på utvald plats.


KÄRLEKSFULLT REDIGERADE BILDER

Efter ca 1-3 veckor får du ett galleri där du kan göra ditt urval. Har du svårt att välja finns det möjligt att köpa till alla bilder till ett förmånligt pris. (För såklart att bilderna kommer vara magiska!). Du kan också välja att köpa till produkter såsom tavlor, prints och album.


LEVERANS

Beroende på vilka produkter du valt att köpa (t.ex. digitala högupplösta filer, album, fine art förstoringar, tavlor) så levereras produkterna inom några veckor. Digitala filer levereras inom ett par dagar i ett nedladdningsbart webbgalleri.


Och känner du dig fortfarande osäker- oroa dig inte! Jag skickar ut en liten fotograferingsguide i samband med bokning där många frågor är besvarade.


Företag?


Företag är välkomna att ta kontakt för uppdrag och samarbete. Prislista skickas vid intresse.


Godkänd för F-skatt.

"Jätteduktig och proffsig fotograf ! Vi kommer absolut att komma tillbaka och fotografera oss hos Helen ."

Niklas Karlsson

Omdömen

Kajsa- Stina

Jag hade en gravidfotografering med Helen nu i mars (2022). Som höggravid känner man sig kanske inte alltid som den vackraste varelsen på jorden (svullen, tjock, trött osv.) Men Helen fick mig att känna mig bekväm och vacker under hela fotograferingen. Hon är verkligen omtänksam och tog hänsyn till mitt mående. Under tiden var det mycket skratt och lättsam stämning vilket bidrog till att man kände sig otroligt bekväm. Jag är väldigt nöjd med bilderna. Helt magiska!

FAQ

Hur gör vi vid dåligt väder?

Är det bara mulet eller lite duggregn kan det bli magiska bilder ändå :) Vid ösregn och storm så bokar vi om (kostnadsfritt) såklart!

Jag är nervös och obekväm framför kameran

Det är de flesta av oss- tro mig! Vi ska dock prata och ha det roligt. Jag kommer inte lämna dig till att komma på hur du själv ska göra. Jag kommer ge små uppdrag eller förslag på poseringar beroende på vad för fotografering det är. Barn får leka (vuxna med för den delen). Jag lovar att det kommer gå hur bra som helst! Jag kommer göra allt för att du ska få en härlig, avslappnad stund framför min kamera.

Utomhus eller i studio?

Jag har möjlighet att ta enskilda porträtt på en person i taget i studion. Är det familjefotografering så är det utomhus som gäller för tillfället. Jag kommer utveckla studion under året.

Vad kan jag göra för tillval?

Så underbart roligt är att jag nu kan erbjuda att välja till att fotas i en magisk påfågelsoffa och/eller blomsterkrans. Mer info om detta kommer snart (men fram tills dess är det bara att fråga).

"Superduktig fotograf! Inkännande, mjuk och helt fantastisk. Sjukt duktig på redigering!"

Linnea Sundqvist